Seafood Bar 19, de ultieme gezellige eethaven op het Plein in Den Haag

Eten bij Seafood Bar 19 in Den Haag, dat is ontzettend lekker en gezellig! Seafood Bar 19 is al jaren een van mijn favoriete plekjes op het Haagse Plein. Ik  kom hier al jaren borrelen en eten. Naast het gezellige terras en de goede wijnkaart kun je hier ook heel lekker eten. Bites met vis of vega voor bij de borrel, High Sea of andere gerechten, het kan hier allemaal. Ben je geen visliefhebber? Dan kun je hier ook gewoon genieten. De kaart is bewust een mix van speciale visgerechten, vleesgerechten en vegetarische lekkernijen. Klassieke gerechten en fusion gerechten dit staat allemaal op de nieuwe kaart. Ik ben wel gek op vis, maar ik was ook ontzettend benieuwd naar de andere gerechten. Ik begon de avond met oesters, we proefden twee vegetarische voorgerechten en smulden als laatste van een gebakken dorade en zalmfilet met pasta. In dit artikel vertel ik je hier alles over eten bij Seafood Bar 19.

Eten bij Seafood Bar 19

Over Seafood Bar 19

Seafood Bar 19 is een gezellig en mooi restaurant op het bekende Plein in het centrum van Den Haag. Het Plein staat bekend als dé plek om een lekker drankje in de zon te doen. Ook in de winter is het hier druk om gezellig bij de cafés en restaurants binnen te zitten. Seafood Bar 19 is van binnen sfeervol ingericht met gedimpd licht en mooie viskunstwerken aan de muur. Je kunt hier voor een romantische avond komen, maar ook voor een werkuitje.

Borrelen bij Seafood Bar 19

Wat ik zo leuk vind aan borrelen bij de Seafood Bar 19 is, dat de borrelkaart onderscheidend is. Niet alleen de standaard bitterballen op de kaart, maar ook brood met makreeltapenade, calamaris, gebakken garnalen of homemade kibbeling. Hmmmm….Het is een feestje om hier te borrelen. Ook de wijnkaart is uitgebreid met veel wijnen die ook per glas te bestellen zijn. En vergeet de lekkere cocktails niet! 

Eten bij Seafood Bar 19

Wil je vers en lekker eten? Dat is waar Seafood Bar 19 voor staat. Hun motto is: Eet vis als het er is! En één die de Seafood Bar 19 maar wat graag met anderen deelt. Kakelvers en zeer smaakvol. Maar ook voor een sappige burger, een dik belegde sandwich en een goed gevulde salade ontbreekt het niet. Lunch of diner, genoeg keuzes voor iedereen. Op het menu staan veel diverse gerechten. Niet alleen vis, je kunt natuurlijk ook aanschuiven voor een mooie vegetarische optie, of voor een fijn stuk vlees. Leuk voor de afwisseling.

Wij begonnen met een heerlijk oestertje vooraf, want dat hoort er wel een beetje bij als je gaat eten bij een visrestaurant. Daarna werden we verrast met twee vegetarische voorgerechten. Een romige Thaise pompoensoep en een couscoussalade met Mediterraanse groente. Beide gerechten waren lekker werelds en goed op smaak. 

Als hoofdgerecht kregen we een prachtig bord met op de huid gebakken doradefilet en zalmfilet, spinazie met pasta in tomatensaus. De visfilets waren perfect gebakken met een krokant korstje. Smullen is dit. 

Heb je nog ruimte over? Neem dan zeker even een kijkje op de dessertkaart. 

Zoals je leest is het eten bij Seafood Bar 19 leuk voor iedereen. Lekker borrelen met de (vis)bites, eten op het terras of in het sfeervolle restaurant. Daarnaast is het personeel erg vriendelijk en professioneel. Heb je dieetwensen? Hier gaan ze uitstekend mee om. Onthoud deze tip voor een nieuwe borrel of diner plek maar! 

Eten bij Seafoodbar19

Klik hier voor meer reviews van restaurant in Den Haag