Pel de ui en versnipper deze.
Verhit de olie in een hapjespan en schep de Hindoestaanse masala in de pan. Roer goed door.
Vervolgens voeg je de versnipperde ui toe en fruit de ui 3 min. Pel de knoflooktenen en deze erboven uit. Bak 1 min. mee.
Schep het gehakt erdoor en bak in 5 min. rul. Schep regelmatig om. Daarna voeg je de pompoenblokjes toe.
Schenk nu de sojasaus erbij en verkruimel het bouillonblokje. Bak samen op een hoog vuurtje tot de pompoen zacht wordt. Blijf regelmatig doorroeren.
Haal de pan van het vuur en laat de vulling daarna goed afkoelen.
Haal de bladerdeegvellen uit de vriezer en laat los van elkaar ontdooien.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak het rooster of bakplaat en leg hier een vel bakpapier op.
Halveer de bladerdeegvellen en vul de eerste helft met twee theelepers vulling. Vouw dicht en maak de randjes dicht met een vork. Herhaal dit tot de bakplaat vol is.
Klop het ei los en bestrijk de pasteitjes met ei.
Bak de pasteitjes ongeveer 20 minuten in de oven.