Ga terug
Ovenschotel met kabeljauw en veel groente

Ovenschotel met kabeljauw en veel groente

Een heerlijke ovenschotel met veel groente en lekker een stuk kabeljauw. Een hele maaltijd in één ovenschaal.
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
0 minuten
Totale tijd 50 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Mediterraan
Porties 1

Equipment

  • 1 ovenschaal
  • 1 snijplank

Ingrediënten
  

  • 1 st ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 st courgette
  • 2 st paprika
  • 4 st tomaten
  • 300 gr aardappeltjes met schil
  • 3 el olijfolie
  • 2 tl Italiaanse kruiden

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Was de aardappelen met schil goed schoon. Snijd deze door tweeen.
  • Kook of stoom de aardappelen tot ze beetgaar zijn.
  • Snijd de ui in ringen. Snijd de knoflook in plakken.
  • Was de courgette en snijd in dunne plakken.
  • Was ook de paprika's en tomaten en snijd in plakken.
  • Verdeel alle groente over de ovenschaal. Schenk de olijfolie erover en strooi de kruiden erbij. Schep om.
  • Plaats de groentes met aardappelen voor 15 minuten in de oven.
  • Vervolgens leg je de kabeljauwfilets erbij.
  • Bak nog 15-20 minuten.
Trefwoord courgette, groenten, kabeljauw, vis