Bruschetta gerookte eendenborstfilet met hoisin
Bruschetta met gerookte eendenborstfilet en hoisinsaus is een feestelijk en chic hapje, ideaal voor de feestdagen. Gerookte eendenborstfilet is een luxe product dat vooral rond de feestdagen in supermarkten verkrijgbaar is. De filet heeft een rijke, volle smaak en een heerlijke zachte structuur die perfect past bij feestelijke gelegenheden. Het subtiele rokerige aroma voegt extra diepte toe en maakt dit product tot een echte delicatesse. Hier het recept.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Gang Borrelhapje, voorgerecht
Keuken Frans, Fusion, Italiaans
1 ovenrooster
1 vel bakpapier
- 100 gr eendenborsfilet (ong 15-20 plakjes)
- 1 st stokbrood
- 1 zakje rucola
- 100 gr hoisinsaus
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd het stokbrood in schuine plakken.
Smeer het broodje in met een beetje olijfolie.
Rooster de broodje op het ovenrooster met een vel bakpapier. Leg het voor 10 minuten in de oven.
Haal de broodje eruit. Smeer één theelepel hoisinsaus erover.
Vervolgens leg je er een paar blaadjes rucola op.
Sluit af met een plakje eendenborstfilet.
Trefwoord bruschetta, eend, hapje, hoisin