Rafael’s Pastry in Den Haag: Kunstwerken in chocolade en patisserie 

Chocoladeliefhebbers opgelet, Rafael’s Pastry in Den Haag is een adresje dat je moet onthouden. Sinds een paar weken opende Rafael’s Pastry op de gezellige Fahrenheitstraat in Den Haag. Bij deze winkel ruik, proef en koop je prachtige en heerlijke patisserie. Van gebakjes, bonbons, chocoladestukken tot chocoladeletters, je kijkt je ogen uit. Alles wordt met de hand gemaakt en je liefde en passie proef en zie je terug in de patisserie. De winkel is de eerste winkel van Rafael en zijn vriendin Charlotte. In dit artikel vertel ik je hier meer over. 

Over Rafael’s Pastry

Rafael’s is de eerste eigen onderneming van Rafael en zijn vriendin Charlotte. Patissier Rafael deed hiervoor jarenlang ervaring op onder andere bij Huis ter Duin en Hop & Stork waar hij als hoofd-patisserie alle mooie kunstwerken bedacht. Na zoveel ervaring namen ze de spannende beslissing om een eigen zaak te openen, waar Rafael nog meer creativiteit in zijn werk kwijt kan. 

Rafael's Pastry

De gloednieuwe winkel op de Fahrenheitstraat is licht, toegankelijk en lokt uit naar binnen te komen. In de winkel wordt je vriendelijk verwelkomd door Rafael of Lotte en vanuit de vitrines lonken de mooie bonbons en gebakjes naar je. Op de achtergrond hoor je machines de verse chocolade draaien en kijk je net iets verder, zie je de werkbanken waar Rafael zijn kunstwerken maakt. 

Hotspot Rafael’s Pastry in Den Haag

Rafael’s is meer dan een winkel met chocolade en patisserie. Je kunt plaatsnemen aan de tafels met warme roze stoelen en genieten van een kopje koffie of thee met natuurlijk een bonbon of gebakje. 

Sinds vorige week staat ook de High Tea op de kaart. Hier krijg je voor minimaal 2 personen een etagère vol mooie en lekkere zoete en hartige gerechten. Quiche, soep, bonbons, hartige hoorntjes, chocoladebrokken, gebakjes en allemaal prachtig gepresenteerd. De thee van Rose Tulips Amsterdam Tea komt op tafel in een mooie glazen theepot met zandloper en informatie erbij. Genieten dit toch? 

Daarnaast kun je bij Rafael’s ook diverse workshops boeken. Wat dacht je van een bonbon workshop of maak je eigen chocoladeletter. Het kan hier allemaal. 

Rafael's Pastry

Dieetwensen bij Rafael’s Pastry

Alles bij Rafael’s Pastry wordt zelf en puur gemaakt. Hierdoor zijn ze volledig op de hoogte wat in de producten zit. Vegan chocolade vind je hier in de pure chocoladevorm, vraag hier zeker naar. De high tea was voor mij niet mogelijk met een koemelk- en notenallergie. Gelukkig genoten mijn zus en neefje hier enorm van. 

Loop jij binnenkort bij deze nieuwe hotspot binnen?

Klik iher voor meer hotspots in Den Haag