Mediterraans kaasstokjes met geitenkaas, pikante peper en olijven

Mediterraanse kaasstokjes, met geitenkaas, zoet-pikante peper en een olijf. Sinds 1 maart ben ik officieel ambassadeur van Enrico Food. Ik zal regelmatig een recept plaatsen met een producten van Enrico. Dit zijn over het Mediterraanse producten, waar ik zeker wel raad mee weet. Om dit feestelijk af te trappen een echt feesthapje!
De bekende Hollandse kaasstokjes kennen we allemaal wel . Je ziet ze op de meeste verjaardagen wel voorbij komen. Een lekker simpel hapje met kaas, augurk en zilverui. Ik heb hier een Mediterraans variant op bedacht. Dit is uiteraard net zo makkelijk en heel lekker. Het is nog eens helemaal koemelkvrij en vegetarisch. En ziet het er niet kleurrijk uit?
Ingrediënten
1 blok harde geitenkaas
Peppadew®’s mild-pikante pepers
Castellino Groene olijven met basilicum
Bereiding
Snijd de geitenkaas in gelijke blokjes. Spies een olijf, zoete-pikante peper en geitenkaas aan een stokje. Laat de olijven en pepers goed uitlekken in een zeef.
Tip: Lekker om de geitenkaas in de scherpe mosterd te dippen.
